Γ. Βλασερός: Εκ νέου Αν. Γραμματέας του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝ.ΑΛ.

Newsroom
28/11/2022 13:15
 
 
 

 

Ανανεώθηκε η θητεία του Γιάννη Βλασερού στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο νέο οργανόγραμμα του Κινήματος.

Μετά τη σχετική αναγγελία, ο κ. Βλασερός δήλωσε: «Ευχαριστώ την ηγεσία του Κινήματος για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και – συναισθανόμενος την ευθύνη που επωμίζομαι αυτές τις δύσκολες, για το ΕΣΥ, ημέρες – δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να συμβάλω στην προσπάθεια του κόμματος μου η υγειονομική περίθαλψη στη χώρα μας και ειδικά στα νησιά, να γίνει αυτή που αξίζουν και δικαιούνται οι συμπολίτες μας».

Σύντομο βιογραφικό
Ο Γιάννης Βλασερός γεννήθηκε στο Φιλώτι της Νάξου προερχόμενος από αγροτική οικογένεια. Αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Τραγαίας Νάξου. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου ΠανεπιστημίουΘεσσαλονίκης. Εργάσθηκε ως ειδικευμένος καρδιολόγος στα Νοσοκομεία του Ευαγγελισμού της Νίκαιας και στο Ιπποκράτειο, από όπου αφυπηρέτησε με τον βαθμό του Διευθυντή και συνεχίζει να εργάζεται ως Διευθυντής καρδιολόγος στην Κλινική Doctor’s Hospital Αθηνών.

Έχει ανακηρυχθεί Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει τους Διεθνείς Ιατρικούς τίτλους: FISCU (Fellow της Διεθνούς Εταιρείας της Καρδιοαγγειακής Υπερηχογραφίας), FESC (Fellow της Ευρωπαϊκής Εταιρείας της Καρδιολογίας) με πολλές ανακοινώσεις σε ελληνικά και ξένα συνέδρια και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Μετεκπαιδεύτηκε συνολικά επί δύο σχεδόν έτη στα Νοσοκομεία Hammersmith Λονδίνου, MayClnic ΗΠΑ και Νοσοκομείου Klinik Essen της Γερμανίας. Εκλεγμένος με 12ετή θητεία στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία διαδοχικά ως Πρόεδρος της ΟΕ της Ηχοκαρδιογραφίας, ως Μέλος και τέλος ως Γεν. Γραμματέας του ΔΣ της Εταιρείας. Εκλεγμένος δύο φορές μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου όπου με δικές του ενέργειες ιδρύθηκε η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου.

Είναι πρόεδρος του Ναξιακού Οργανισμού Βιοιατρικών Επιστημών, με τον οποίο έχει διοργανώσει 3 ιατρικά Συνέδρια στη Νάξο, και μέλος του προγράμματος «Υγεία για όλους» με το οποίο έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές ιατρικές εξορμήσεις ιδίως σε νησιά.

Από 10ετίας έχει εισέλθει στον πολιτικό στίβο με την συμμετοχή του σε πέντε εθνικές εκλογές, στις τρεις τελευταίες έλαβε τον πρώτο αριθμό ψήφων σε σχέση με τους υποψηφίους της παράταξης του. Με την ιδιότητα του Γραμματέα του Τομέα της Πολιτικής των Νησιωτικών Χώρων και δυο φορές με εκείνη του Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Υγείας έχει αναλάβει πολύπλευρη αντιπολιτευτική δράση με αποτελεσματικές παρεμβάσεις για πολλά προβλήματα που απασχολούν κυρίως τα νησιά των Κυκλάδων.

Ο κ. Βλασερός καταλήγει, αναφέροντας ότι συνεχίζει ως βέβαιος υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες εκλογές.

 

 

(Visited 128 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*