Εκδήλωση στη Σύρο για τις 6 Εθνικές Προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
05/12/2022 16:25
 
 
 

 

«Δικαιοσύνη Παντού: Οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες. Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Κοινωνία, Δίκαιη Οικονομία» είναι το θέμα της εκδήλωσης-συζήτησης που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ) Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00.

Ομιλητές της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, θα είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης (βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Εσωτερικών) και ο Νίκος Σκορίνης (μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και Τομεάρχης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων).

Στόχος της εκδήλωσης στη Σύρο (όπως και των υπολοίπων ημερίδων που πραγματοποιούνται πανελλαδικά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) είναι να συνομιλήσει με την τοπική κοινωνία, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματος του, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

«Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καλεί όλους σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφωθεί μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας» καταλήγει το σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*