Στη Σύρο η Κατερίνα Μονογυιού για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Νικολάου

Newsroom
07/12/2022 09:21
 
 
 

Τη Σύρο επισκέφθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις (ως εκπρόσωπος του κόμματος) για τον πολιούχο του νησιού, Άγιο Νικόλαο.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Μονογιυού παρευρέθηκε στην Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, που πραγματοποιήθηκε προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βέροιας κ. Παντελεήμονος και συνιεργούντων των Μητροπολιτών Κηφισιάς κ. Κυρίλου και Σύρου κ. Δωρόθεου Β’.

Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ δήλωσε σχετικά:
«Τιμούμε τον Πολιούχο της Σύρου μας, Άγιο Νικόλαο. Μεγάλη γιορτή και για τη ναυτοσύνη και τη ναυτιλία μας, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ναυτικούς μας. Οι Κυκλάδες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ναυτοσύνη και τη θάλασσα και οι άνθρωποι τους έχουν συμβάλει καθοριστικά στο να οδηγήσουν την Πατρίδα μας στην κορυφή της παγκόσμιας ναυτιλίας. Τιμούμε σήμερα τους ναυτικούς μας, που με την ανεκτίμητη προσφορά τους ταξιδεύουν την ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου».

(Visited 36 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.