Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Σύρο: «Δικαιοσύνη Παντού: Οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες»

Newsroom
09/12/2022 01:24
 
 
 

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κυκλάδων οργανώνει εκδήλωση και συζήτηση στην Ερμούπολη, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00 με θέμα: «Δικαιοσύνη Παντού: Οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες. Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Κοινωνία, Δίκαιη Οικονομία», στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Ομιλητές θα είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης, βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών και ο Νίκος Σκορίνης, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και Τομεάρχης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής: “στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας”.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*