Σύρος: Aνασυγκροτείται η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
14/01/2023 11:56
 
 
 

 

Στη δημιουργία ενός συλλογικού Εμείς, το οποίο θα αντισταθεί, θα διεκδικήσει και εν τέλει θα κερδίσει όλα αυτά που δικαιούνται οι νέοι, αλλά και όλοι οι πολίτες αποσκοπεί η ανασυγκρότηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σύρου.

Για τους παραπάνω λόγους, έγινε κάλεσμα προς κάθε νέα και κάθε νέο ηλικίας από 15 έως 32 χρονών να ενταχθεί στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Σύρου για να γίνει η «γενιά της ανατροπής» που δεν θα θυσιαστεί στον βωμό λίγων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Διαβάστε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση:

Βιώνουμε μια εποχή όπου ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός, τον οποίο με πάθος εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εξωθεί το σύνολο της κοινωνίας στην εξαθλίωση.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα ακόμα και στην καθημερινότητα. Ανεργία, ακρίβεια, κακοί μισθοί, πανδημία, ενεργειακή κρίση, παρακολουθήσεις, αισχροκέρδεια υμέτερων της κυβέρνησης είναι λίγα από όσα απασχολούν τις σκέψεις κάθε ανθρώπου σήμερα.

Η διαχείριση αυτών των προβλημάτων εξαντλείται από την πλευρά της κυβέρνησης μόνο στην έννοια της ατομικής ευθύνης η οποία (κυβέρνηση) επενδύει μονάχα στον κοινωνικό αυτοματισμό. Στο τελευταίο, μεγάλη βοήθεια της παρέχουν τα περισσότερο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία εξωραΐζουν την πραγματικότητα μέχρι την επόμενη λίστα Πέτσα.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση συλλογικών προβλημάτων και πολλαπλών κρίσεων και προκειμένου να την υπερβούμε αποτελεί επιτακτική ανάγκη να αντισταθούμε, αποτελεί επιτακτική είναι ανάγκη να διεκδικήσουμε, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε, απαιτεί επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα συλλογικό Εμείς.

Για τους λόγους αυτούς προχωράμε στη ανασυγκρότηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σύρου επιδιώκοντας να ενώσουμε τους νέους και τις νέες αριστερούς/ες ριζοσπάστες και δημοκράτες του νησιού, όλους και όλες αυτούς και αυτές που δεν δέχονται να είναι μέρος μιας γενιάς που θυσιάζεται στον βωμό λίγων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Είμαστε εδώ για να γίνουμε η γενιά της ανατροπής. Σε αυτό το πλαίσιο προσκαλούμε κάθε νέα και κάθε νέο ηλικίας από 15 έως 32 χρονών, να συμμετάσχει μαζί μας σε αυτή τη νέα αρχή. Να κερδίσουμε στο σήμερα Αξιοπρέπεια – Αλληλεγγύη – Αντίσταση.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Σύρου
Στοιχεία επικοινωνίας: neolaiasyrizasyros@gmail.com
Απευθείας μήνυμα στο Facebook Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Σύρου

(Visited 46 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.