Ν. Συρμαλένιος: «Δεσμευτείτε για τη χρηματοδότηση αποκατάστασης των όψεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ερμούπολης»

Newsroom
08/02/2023 15:06
 
 
 

 

Την καθυστέρηση λήψης, από την κυβέρνηση, οποιουδήποτε μέτρου αποκατάστασης των όψεων του ιστορικού κτiρίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ερμούπολης Σύρου (παρά τα επανειλημμένα διαβήματα του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Σύρου) επισήμανε, για ακόμη μια φορά από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, κατά τη συζήτησης της σχετικής επίκαιρης ερώτησής του.

Όπως ανέφερε ο κ. Συρμαλένιος, παρότι πρόσφατα υπήρξε και νέα πτώση δομικών υλικών και το πρόβλημα επιδεινώνεται καθημερινά και λόγω των καιρικών συνθηκών, και παρότι σε συνάντηση της δημοτικής αρχής με τον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε δοθεί η διαβεβαίωση για έμπρακτη στήριξη του αιτήματος χρηματοδότησης, μέχρι σήμερα καμία χρηματοδότηση δεν έχει δοθεί στον δήμο για να προχωρήσει στα απαραίτητα έργα αποκατάστασης.

Τόσο στην πρωτολογία, όσο και στη δευτερολογία του, ο κ. Συρμαλένιος ζήτησε από το υπουργείο να δεσμευτεί ότι θα χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του Δημαρχιακού Μεγάρου Σύρου, με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και συγκεκριμένες ενέργειες.

Δείτε την ομιλία του Νίκου Συρμαλένιου

(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*