Δήμος Ιητών: Επιχορήγηση 62.000€ για υποδομές ύδρευσης στο νησί – Δήλωση Μονογυιού

Newsroom
22/02/2023 14:21
 
 
 

 

Απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Ιητών για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Τοπογραφική αποτύπωση δικτύων Χώρας νήσου Ίου» και της μελέτης με τίτλο «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και σύνταξης τευχών δημοπράτησης δικτύων Χώρας νήσου Ίου», συνολικού ύψους 62.000€, υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών μας στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Τα τελευταία 3,5 χρόνια η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει ότι η στήριξη της νησιωτικότητας και των τοπικών κοινωνιών στις Κυκλάδες μας αποτελεί προτεραιότητα και βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής της.

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις Κυκλάδες μας και τη συνεχή παροχή επιχορηγήσεων με σκοπό την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης των νησιών μας».

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*