Δήλωση Φόρτωμα για τη χρηματοδότηση του Δήμου Ιητών για μελέτες των δικτύων ύδρευσης

Newsroom
22/02/2023 19:38
 
 
 

 

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Ιητών, με το ποσό των 62.000€ για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Τοπογραφική αποτύπωση δικτύων Χώρας νήσου Ίου» και της μελέτης με τίτλο «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και σύνταξης τευχών δημοπράτησης δικτύων Χώρας νήσου Ίου».

Η ανωτέρω απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών, στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον Υπουργό, Γιάννη Πλακιωτάκη, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη, οι οποίοι συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να αποδεικνύουν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για όλα τα νησιά των Κυκλάδων μας.

Η ηγεσία του Υπουργείου και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει συνεχώς ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα και δίνει λύσεις στα θέματα ζωτικής σημασίας που απασχολούν τις νησιωτικές περιοχές, όπως είναι τα θέματα υποδομών ύδρευσης.

Οι προσπάθειες του Δημάρχου της Ίου κ. Γκίκα Γκίκα αποδίδουν καρπούς, με έργα που θα αναβαθμίσουν το νησί και θα συνδράμουν στην καθοριστική βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 96 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*