ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων: «Οι απειλές και η στοχοποίηση δε χωράνε στη Δημοκρατία»

Newsroom
01/03/2023 12:30
 
 
 

 

Κατά του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται το δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση του κόμματος να θέσει τον Παύλο Πολάκη εκτός ψηφοδελτίων πάρθηκε απλώς «για να ρίξει στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού».

Στο ίδιο δελτίο Τύπου, η ΝΕ προτρέπει τους πολίτες να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, καθώς αποτελεί «μία πραγματικά προοδευτική πρόταση εξουσίας», που μπορεί να καταστεί «ένας υπολογίσιμος αντίπαλος απέναντι στη ΝΔ».

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:
Η στοχοποίηση και οι απειλές κατά δημοσιογράφων και δικαστών από τον επί χρόνια επιστήθιο φίλο του Αλέξη Τσίπρα, Παύλο Πολάκη δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Μάλιστα, έρχονται σε συνέχεια παρόμοιων δηλώσεων που έχουν γίνει από ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και παλιότερα και πιο πρόσφατα.

Μάταια προσπαθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού ότι δήθεν θα κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον κ. Πολάκη. Δεν πρόκειται να πείσει κανέναν. Για ακόμη μια φορά, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει το ρόλο της ως μέγας χορηγός της ΝΔ.

Η οδυνηρή διακυβέρνηση Μητσοτάκη να σταματήσει εδώ. Ο τόπος χρειάζεται μία πραγματικά προοδευτική πρόταση εξουσίας.

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε για να υφίσταται απέναντι στη ΝΔ ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*