Η Μαρία Χανιώτη στο naxostimes.gr: «Είμαι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα των εκλογών» (video)

Newsroom
05/03/2023 22:39
 
 
 

 

Με τον «κύκλο» της ενασχόλησης της με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, ο οποίος «μετρά» 15 χρόνια, να έχει κλείσει πια όπως δήλωσε στο naxostimes.gr, η Μαρία Χανιώτη επιθυμεί να αξιοποιήσει την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε, στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Για τον λόγο αυτό, αποδέχθηκε την «τιμητική» – όπως την χαρακτήρισε – πρόταση που της έγινε από τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι υποψήφια βουλευτής στις Κυκλάδες, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία της πως το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό για το κόμμα της, κάτι που φάνηκε, σύμφωνα με την κα Χανιώτη, κι από το θετικό κλίμα που συνάντησε.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, η κα Χανιώτη έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές της σε Πάρο, Σύρο και Νάξο, στην οποία βρέθηκε τις μέρες της τελευταίας Αποκριάς και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα εξαιρετικά δρώμενα. «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που είδα μικρά παιδιά να τηρούν τα έθιμα. Κι αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα: να κρατήσουμε τα έθιμα και να τα μεταδώσουμε στις επόμενες γενιές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε, τέλος, στο θέμα της νησιωτικότητας, το οποίο επηρεάζει κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής των πολιτών.

(Visited 407 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*