Γιάννης Βρούτσης: Τιμητική αναφορά στη νησιώτισσα γυναίκα

Newsroom
08/03/2023 18:01
 
 
 

 

Στη νησιώτισσα γυναίκα αφιέρωσε την ανάρτησή του, επ’ αφορμή της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Παρόλο που, όπως έγραψε, «η οδύνη των ημέρων δεν επιτρέπει εορτασμούς», ο κ. Βρούτσης έπλεξε το εγκώμιο της νησιώτισσας γυναίκας, που «αντιμετωπίζει στωικά τις φουρτούνες της ζωής και μετατρέπεται σε ήρεμο λιμάνι για την οικογένεια της σε δύσκολους καιρούς».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του βουλευτή έχει ως εξής: 

«Η οδύνη των ημερών δεν επιτρέπει εορτασμούς, αλλά με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα της Γυναίκας θέλω να κάνω μόνο μια μικρή τιμητική αναφορά στη νησιώτισσα γυναίκα, που καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να αναλαμβάνει πολλαπλούς ρόλους, της μάνας, της συζύγου, της εργαζόμενης, διατηρώντας την παράδοση και εκπροσωπώντας τον πολιτισμό και την ομορφιά των νησιών μας.

Δυναμική, σοφή, αξιόπιστη, καρτερική, αντιμετωπίζει στωικά τις φουρτούνες της ζωής και μετατρέπεται σε ήρεμο λιμάνι για την οικογένεια της σε δύσκολους καιρούς.

Ειδικά σήμερα το μυαλό η καρδιά μας και η σκέψη μας δίπλα στις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους».

(Visited 62 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.