Ο Αντώνης Συρίγος στηρίζει τις κινητοποιήσεις υπέρ της κυβέρνησης

admin
10/02/2015 14:55
 
 
 

Να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο σωματείων, φορέων και συλλογικοτήτων την Τετάρτη 11 Φλεβάρη στην πλατεία Μιαούλη στη Σύρο κάλεσε τους πολίτες ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Συρίγος.

Ο κ. Συρίγος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει ότι ο αγώνας της κυβέρνησης δεν περιορίζεται από κομματικά όρια, αλλά πρόκειται για αγώνα όλης της χώρας που θα καθορίσει «το μέλλον το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του βουλευτή έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, την ώρα που στις Βρυξέλλες θα συνεδριάζει εκτάκτως το Εurogroup με θέμα την Ελλάδα, σε όλη τη χώρα διοργανώνονται κινητοποιήσεις για τη στήριξη των θέσεων της νέας ελληνικής κυβέρνησης.

Αυθόρμητες κινητοποιήσεις, με μαζική συμμετοχή των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν ήδη σε πολλές μεγάλες πόλεις. Σε διεθνές επίπεδο, επιστολή στήριξης της ελληνικής προσπάθειας υπέγραψαν 300 ευρωπαίοι διανοούμενοι και δράσεις οργανώνονται για τις 11 και 14 Φλεβάρη σε πολλές χώρες, με στόχο την υποστήριξη της χώρας μας κατά την διαπραγμάτευση.
«Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια» και στηρίζουμε το κάλεσμα για κινητοποίηση. Καλούμε όλους του συμπολίτες μας να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα και τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.

Στηρίζουμε μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης η οποία σέβεται τη λαϊκή κυριαρχία των Κρατών μελών.

Ο αγώνας που δίνει αυτές τις μέρες η κυβέρνηση μας δεν είναι αγώνας μιας κομματικής πλειοψηφίας, αλλά αγώνας όλης της χώρας, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς, αγώνας όλων μας για το μέλλον το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Ας συμμετέχουμε όλες και όλοι στο συλλαλητήριο σωματείων, φορέων και συλλογικοτήτων, την Τετάρτη 11 Φλεβάρη στις 6 μ.μ, στην πλατεία Μιαούλη στη Σύρο και σε όλη τη χώρα. 

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*