Τριήμερη επίσκεψη του Νίκου Συρμαλένιου στη Μήλο

Newsroom
12/03/2023 14:28
 
 
 

 

Τριήμερη επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μήλο, πραγματοποίησε ο Νίκος Συρμαλένιος.

Συνοδευόμενος από τo μέλος της Ν.Ε. Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ελένη Γαϊτανή, επισκέφθηκε τον Δήμο όπου είχε αναλυτική και εκτενή συζήτηση με τον Δήμαρχο Μανώλη Μικέλη γύρω από όλα τα φλέγοντα του νησιού. Ανάμεσα σε αυτά είναι όλα τα μεγάλα έργα που προχωράει η δημοτική αρχή, όπως:

-ο χωροταξικός σχεδιασμός,

-η διαχείριση των απορριμμάτων,

-η ύδρευση και τα νέα δίκτυα,

-ο βιολογικός καθαρισμός και η επέκταση των δικτύων αποχέτευσης,

-η αξιοποίηση των κονδυλίων για την αγροτική οδοποιία,

-η πραγματοποίηση των αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου στις αρχές του επόμενου Οκτωβρίου,

-η συμβολή του Δήμου στα έργα βελτίωσης του αεροδρομίου, στη διασφάλιση στέγασης και οικονομικής ενίσχυσης των γιατρών του Κέντρου Υγείας, στην ανάπτυξη των τουριστικών υποδομών κ.α.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβαν ότι θα σταθούν αρωγοί και θα συμβάλλουν στην προώθηση λύσεων σε όλα τα ζωτικά ζητήματα του νησιού.

Ο κ. Συρμαλένιος συμμετείχε, επίσης, στη μεγάλη συγκέντρωση και πορεία από την Πλάκα έως τον Αδάμαντα πολλών κοινωνικών φορέων της Μήλου, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σύμφωνα με τον βουλευτή, “επρόκειτο για μια μεγαλειώδη πορεία, για τα δεδομένα του νησιού, με πρωτοπορία τους μαθητές και τη νεολαία που διατράνωσαν την οργή τους για τα αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας και που απαίτησαν απόδοση των ευθυνών και δικαιοσύνη”.

Τέλος συμμετείχε σε ανοιχτή σύσκεψη του συντονιστικού της Οργάνωσης Μελών (ΟΜ) ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Μήλου με θέμα την προετοιμασία της συμμετοχής του κόμματος στην επερχόμενη κορυφαία πολιτική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών. Όλοι και όλες οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι “δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνο η πρωτιά και η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για να σχηματιστεί προοδευτική κυβέρνηση στη χώρα και να ανατραπεί η πλέον διαπλεκόμενη και αντικοινωνική κυβέρνηση που γνωρίσαμε μετά τη Μεταπολίτευση”.

(Visited 50 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*