Επίσκεψη της Μαρίας Χανιώτη στην Αντίπαρο

Newsroom
19/03/2023 21:03
 
 
 

 

Η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κυκλάδων, Μαρία Χανιώτη, βρέθηκε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (19 Μαρτίου 2023), στα εγκαίνια και τον αγιασμό της Αντιπαριώτικης Λαϊκής Κατοικιάς, που πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο γυναικών Αντιπάρου.

Η κ. Χανιώτη απεύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση , εξήρε τη δραστηριότητα του εδώ και 40 χρόνια λειτουργίας συλλόγου των γυναικών και έδωσε συγχαρητήρια για την εκδήλωση προς τιμή της «λαογράφου της Αντιπάρου» αείμνηστης Μαρουσώς Φαρούπου.

Ακόμα, η κ. Χανιώτη έδωσε συγχαρητήρια στο δήμαρχο, Αναστάσιο Φαρούπο, για τη στήριξη της δημοτικής Αρχής προς το σύλλογο, καθώς και στην πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Αντιπάρου, Μάγδα Κριτσαντώνη και τα δραστήρια μέλη που τον απαρτίζουν για τις εξαιρετικές δράσεις τους.

Μετά την εκδήλωση η κ. Χανιώτη συνομίλησε με τον δήμαρχο Αντιπάρου, Αναστ. Φαρούπο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Σωτήρη Σκούρτη, τον αντιδήμαρχο, Δαμιανό Παλαιολόγο καθώς και με πολίτες του νησιού και επαγγελματίες.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.