Ένταξη τεσσάρων έργων σε Ανάφη, Άνδρο, Σαντορίνη και Φολέγανδρο – Δήλωση Φόρτωμα

Αντώνης Τρίτσης
Newsroom
20/03/2023 20:25
 
 
 

 

Την ένταξη τεσσάρων μεγάλων έργων σε Ανάφη, Άνδρο, Σαντορίνη και Φολεγάνδρου, μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα, εντάσσονται στο πρόγραμμα χρηματοδότησης τα εξής έργα:
-«Αξιοποίηση του Πολιτιστικού Κέντρου» του Δήμου Ανάφης (ύψους 308.264€),
-«Προσεισμικός έλεγχος κτιρίων» του Δήμου Άνδρου (ύψους 32.240€),
-«Βελτίωση υποδομών και διαχείριση λυμάτων ΔΕΥΑ Θήρας» του Δήμου Θήρας (ύψους 2.000.000€) και
-«Διαχείριση λυμάτων για τη βιώσιμη ανάπτυξη» του Δήμου Φολεγάνδρου (ύψους 3.700.000€).

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας δήλωσε: «Με πάνω από 6 εκ. ευρώ χρηματοδοτούνται τέσσερα μεγάλα έργα σε Ανάφη, Άνδρο, Σαντορίνη και Φολέγανδρο, στο πλαίσιο του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Η στενή συνεργασία μεταξύ των Δήμων, των υπηρεσιών και της ηγεσίας του Υπουργείου έχει ως αποτέλεσμα την ένταξη νέων έργων που βοηθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για έμπρακτη και συνεχή στήριξη της νησιωτικότητας. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 48 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.