Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Γιώργου Μαραγκού στην Άνδρο

Newsroom
02/04/2023 21:03
 
 
 

 

Προγραμματισμένη τριήμερη επίσκεψη στην Άνδρο, κατά το διάστημα από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Μαραγκός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μαραγκός συμμετείχε στους εορτασμούς της Παναγίας της Θεοσκέπαστης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, κ. Γιάννη Καπάκη, ενώ συμμετείχε σε σειρά συναντήσεων με τον πρόεδρο και την αναπληρώτρια συντονίστρια της ΟΜ Άνδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κομματικά στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Χώρα, στο Κόρθι, στο Μπατσί, στο Γαύριο και άλλες περιοχές του νησιού.

Σημειώνεται ότι, την ίδια περίοδο, παρευρέθηκαν επίσης στην Άνδρο και ο βουλευτής Κυκλάδων και υποψήφιος βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος όπως και η υποψήφια βουλευτής Μαρία Χανιώτη που επίσης έδωσαν το παρών σε ορισμένες εκ των προαναφερόμενων συναντήσεων.

Ως κύρια θέματα ιεραρχήθηκαν, μεταξύ άλλων, η υποστελέχωση και οι ελλείψεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, η βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Γαύριο, το Μπατσί και το Κόρθι, τα προβλήματα και οι ελλείψεις προσωπικού στην εκπαίδευση, το μείζον ζήτημα διαχείρισης των απορριμμάτων και η λειτουργία της ανακύκλωσης, η μη καταβολή του μεταφορικού ισοδύναμου για το διάστημα του τελευταίου έτους και η απουσία πολιτικών, εκ μέρους της κυβέρνησης, για την υποστήριξη της νησιωτικότητας και της νησιωτικής επιχειρηματικότητας μέσω του ΕΣΠΑ, του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων και πρωτοβουλιών.

Σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων και της καταγραφής των σημαντικότερων προβλημάτων, όπως αυτά ετέθησαν στις αναφερόμενες συναντήσεις, ο κ. Μαραγκός ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις προγραμματικές θέσεις και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας, της νησιωτικότητας, της χρηματοδότησης υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας, δεσμευόμενος να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους με σκοπό την επωφελέστερη δυνατή και αποδοτικότερη επίλυσή τους.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*