Τριήμερη επίσκεψη του Νίκου Συρμαλένιου στην Άνδρο

Newsroom
03/04/2023 11:25
 
 
 

 

Τριήμερη επίσκεψη από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως την Κυριακή 2 Απριλίου πραγματοποίησε στην Άνδρο ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος – όπως κάθε χρόνο – συμμετείχε  στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις της Παναγίας της Θεοσκεπάστου, προσκεκλημένος του Δήμου Άνδρου.

Επίσης, μαζί με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις Κυκλάδες Μαρία Χανιώτη, επισκέφθηκαν το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στο νησί. Εκεί συζήτησαν αναλυτικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, με κυριότερο το θέμα της ύπαρξης προσωπικού πολλών ταχυτήτων (μόνιμοι, εποχικοί, πενταετούς υποχρέωσης, κλπ.), με ό,τι αυτό σημαίνει για την υπηρεσιακή και οικονομική τους εξέλιξη. Από την πλευρά του, ο κ. Συρμαλένιος και η κα Χανιώτη δεσμεύτηκαν να στηρίξουν όλα τα δίκαια αιτήματα της υπηρεσίας, «όπως άλλωστε έχουμε κάνει μέχρι τώρα και γι’ αυτό το λόγο μας ευχαρίστησαν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που έχουμε κάνει στη Βουλή».

Επίσης, ο κ. Συρμαλένιος συμμετείχε μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές στις Κυκλάδες Μαρία Χανιώτη και Γιώργο Μαραγκό, καθώς και με τον επικεφαλής της ελάσσονος δημοτικής αντιπολίτευσης Γιάννη Καπάκη, στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου, ενώ περιόδευσε στου Κοχύλου και στον Όρμο Κορθίου.

Τέλος, συμμετείχε σε συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος στην ταβέρνα του Γιακουμή στο Μπατσί, όπου συζητήθηκε η συμμετοχή και η συμβολή όλων στον εκλογικό αγώνα με αισιοδοξία για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του κ. Συρμαλένιου, στην περιοδεία και στις συζητήσεις με τους κατοίκους, αναδείχθηκαν «με οξύτητα» τα εξής ζητήματα:

-η ακρίβεια («που εξανεμίζει το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών»),

-η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας,

-η ολοκλήρωση του αλιευτικού έργου στον Όρμο Κορθίου («που έχει βαλτώσει».,

-η ολοκλήρωση της εκβάθυνσης του λιμένα του Γαυρίου («που ξεκίνησε με χρηματοδότηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με υπουργό τον αείμνηστο Νεκτάριο Σαντορινιό») και τέλος

-η ίδρυση Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στην Άνδρο, («αίτημα εύλογο και επιτακτικό για το νησί της ναυτοσύνης»).

(Visited 103 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*