Περιοδεία της Μαρίας Χανιώτη στην Άνδρο

Newsroom
03/04/2023 11:45
 
 
 

 

Την Άνδρο επισκέφτηκε από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2023 η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στις 30 Μαρτίου, η κα Χανιώτη περιόδευσε σε Μπατσί, Γαύριο και Χώρα, όπου συναντήθηκε με κομματικά στελέχη, επαγγελματίες και κατοίκους, ενώ την επόμενη ημέρα επισκέφτηκε και το πυροσβεστικό κλιμάκιο της περιοχής, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα θέματα ενδιαφέροντος, καθώς και να συγχαρεί τον διοικητή και τους άξιους πυροσβέστες και εθελοντές του νησιού για την άριστη δουλειά τους.

Στις 31/3 και 1/4 συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Άνδρου με το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την εορτή της Παναγίας Θεοσκεπάστου, Πολιούχου της Άνδρου, στις οποίες συμμετείχε πλήθος Ανδρίων και επισκεπτών του νησιού, «σε μία πραγματικά άψογη διοργάνωση». Η κα Χανιώτη παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δωρόθεου Β’ και μαζί με τους προσκυνητές, ακολούθησε τη λιτάνευση της εικόνας.

Στο περιθώριο των παραπάνω εκδηλώσεων, η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη, τον Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Γιαννίση, τον Έπαρχο του νησιού Δημήτρη Λάσκαρη και τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου 1ης Απριλίου, παραβρέθηκε στον επιτυχημένο ετήσιο χορό του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου.

(Visited 104 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*