Αντώνης Μανιός: Δεν θα δώσει χρίσμα σε κανένα υποψήφιο στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων η Νέα Δημοκρατία (video)

Newsroom
13/04/2023 12:22
 
 
 

 

«Ήταν επίσκεψη καθαρά για θέματα οργάνωσης και ομαλής διεξαγωγής των επερχόμενων εθνικών εκλογών η επίσκεψη των γενικών γραμματέων υπουργείων και του διοικητή της 2ης ΥΠΕ στη Νάξο» σημείωσε μιλώντας στον Aegean Voice και την Πόπη Αλιμπέρτη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Αντώνης Μανιός απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε, ακόμα και σε στελέχη της ΝΔ, η επίσκεψη των παραπάνω στη Νάξο.

«Δεν ήταν επίσημη επίσκεψη, θα επανέλθουν μετά το Πάσχα όπου θα γίνουν και ανακοινώσεις» τόνισε ο κ. Μανιός και σχολιάζοντας το γεγονός ότι το ίδιο έχει συμβεί και με άλλα κυβερνητικά στελέχη στο πρόσφατο παρελθόν, τόνισε ότι αυτό αφορά «στην επιθυμία του εκάστοτε πολιτικού».

Δεν θα δώσει χρίσμα σε κανένα υποψήφιο στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων η ΝΔ

Δεν θα δώσει «χρίσμα» σε κανένα υποψήφιο στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το κόμμα της ΝΔ τόνισε στην ίδια συνέντευξή ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Αντώνης Μανιός. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο κ. Μανιός σημείωσε ότι «γραμμή» του κόμματός του είναι να μη δίνονται «χρίσματα» σε μικρούς δήμους και τόνισε ότι «είναι θετικό να υπάρχει πολυφωνία και οι πολίτες να ψηφίζουν, άσχετα με το που ανήκει κομματικά κάποιος υποψήφιος».

Σχολιάζοντας τέλος την υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Πολυκρέτη στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υπογράμμισε ότι «όλες οι υποψηφιότητες είναι δεκτές απλά θα πρέπει να υπάρξει ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας από όλες τις πλευρές».

(Visited 496 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*