Συνάντηση της υποψήφιας βουλευτή Μαρίας Χανιώτη με μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων

Newsroom
26/04/2023 20:27
 
 
 

 

Με μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) – παράρτημα Κυκλάδων συναντήθηκε χθες Τρίτη 25 Απριλίου 2023 η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων, του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Μαρία Χανιώτη συνοδευόμενη από μέλη της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Πάρου.

Τα μέλη της ΕΟΔ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σχετικά με την ενίσχυση τους με τα αναγκαία καύσιμα και τα υλικά που τους είναι άκρως απαραίτητα, αναφέροντας στην κα Χανιώτη δεκάδες περιπτώσεις «περιπετειών» που είχαν προκειμένου να βρουν ό,τι τους ήταν αναγκαίο για τις επιχειρήσεις τους. Ταυτόχρονα, εξέφρασαν και την αγανάκτησή τους για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζουν Αρχές και Πολιτεία, οι οποίες, ενώ πάντα τους αναζητούν για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (και όχι μόνο) στη συνέχεια αδιαφορούν να τους συνδράμουν στα στοιχειώδη υλικά που χρειάζονται.

Από την πλευρά της, η κα Χανιώτη δήλωσε:
«Γινόμαστε όλοι μάρτυρες των προβλημάτων ακόμα και στις περιπτώσεις εθελοντών, που – ας με συγχωρήσουν κάποιοι – οι συγκεκριμένοι εθελοντές είναι αυτοί που τρέχουν κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας. Είναι εκείνοι που πρώτοι θα συνδράμουν σε πυρκαγιές, σε εξαφανίσεις προσώπων, σε ναυάγια και σε κάθε ατύχημα για να βοηθήσουν. Είναι άδικο να αντιμετωπίζονται μ’ αυτόν τον τρόπο και να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με άλλους (συλλόγους σφραγίδα) στις περικοπές που γίνονται σε κάθε τομέα από την κυβέρνηση της ΝΔ. Πρέπει άμεσα η πολιτεία να συνδράμει και να βρει τρόπο ώστε να βοηθήσει περιπτώσεις όπως των εθελοντών διασωστών.
Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να είμαι πάντα δίπλα τους και να βοηθήσω την προσπάθειά τους».

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*