Επίσκεψη Γιώργου Μαραγκού και Μαρίας Χανιώτη στην Αντίπαρο

Newsroom
26/04/2023 20:55
 
 
 

 

Περιοδεία στην Αντίπαρο πραγματοποίησαν σήμερα 26 Απριλίου οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Μαραγκός και Μαρία Χανιώτη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο νησί, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αντιπάρου κ. Αναστάσιο Φαρούπο, την επικεφαλής της αντιπολίτευσης κα Ελένη Βιάζη, τον αντιδήμαρχο κ. Αρτέμη Τριαντάφυλλο, ενώ συνομίλησαν και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Παράλληλα, επισκέφθηκαν το Περιφερειακό Ιατρείο και συναντήθηκαν με τον ιατρό κ. Σωτήρη Σκούρτη και εργαζόμενους στην υγειονομική μονάδα, με αντικείμενο την ενημέρωσή τους για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του και προβλημάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από την πολιτεία.

Τέλος, συναντήθηκαν με επιχειρηματίες, πολίτες, φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αλλά και να ενημερωθούν για προβλήματα τοπικής σημασίας που όμως χρήζουν επίλυσης από το κεντρικό κράτος.

Τα κύρια θέματα που αναδείχθηκαν στις συναντήσεις ήταν, μεταξύ άλλων, η βελτίωση έργων υποδομής στον τομέα της ύδρευσης και τα προβλήματα που δημιουργεί η πληθώρα γεωτρήσεων, η διαχείριση των απορριμμάτων, η συντήρηση του οδικού δικτύου, τα προβλήματα υποστελέχωσης στο Ιατρείο, η δυσκολία εξεύρεσης προσωπικού για τις εποχιακές επιχειρήσειςκλπ.

Ο κ. Μαραγκός και η κα Χανιώτη, αφού κατέγραψαν τα σημαντικότερα ζητήματα όπως αυτά προαναφέρθηκαν, ενημέρωσαν τους συνομιλητές τους για τις προγραμματικές θέσεις και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας, της νησιωτικότητας, της βελτίωσης των εργασιακών συνθηκών και της επιχειρηματικότητας, της χρηματοδότησης επενδύσεων και υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάπτυξης και δεσμεύθηκαν να βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους με σκοπό την αποδοτικότερη επίλυσή τους.

(Visited 97 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*