Επίσκεψη Μάρκου Καφούρου σε Πάρο και Αντίπαρο

Newsroom
03/05/2023 14:57
 
 
 

 

Κατά το χρονικό διάστημα 25 έως και 28 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος επισκέφθηκε την Πάρο και την Αντίπαρο.

Στην Πάρο ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Συνεταιρισμών και είχε εκτενείς συνομιλίες με τον διευθυντή κο Γκόκα Αλέξη και τον πρώην πρόεδρο κο Τσιγκώνια Νίκο, σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την Ένωση.

Ακολούθως επισκέφθηκε το τυροκομείο, όπου δοκίμασε τα εξαιρετικά τυριά του Συνεταιρισμού!

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρο της κοινότητας Νάουσας, κο Παντελή Μπαφίτη, ο κος Καφούρος επισκέφθηκε τον Δήμο Πάρου, όπου είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο κο Μάρκο Κωβαίο, τους Αντιδημάρχους κα Δώρα Σαρρή, κο Ρούσσο Βατίστα και κο Θανάση Σάμιο, καθώς και με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Δαφερέρα Χριστίνα.

Στις συνομιλίες τους επικεντρώθηκαν στον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής για την επόμενη μέρα, ενώ συζητήθηκαν και τα προβλήματα του πρώτου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης. Τον υποψήφιο βουλευτή υποδέχθηκε στο Επαρχείο Πάρου ο Έπαρχος κος Κώστας Μπιζάς, από τη συζήτηση των οποίων αναδείχθηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης των δημοσίων υπηρεσιών. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την πανέμορφη Νάουσα και είχαν διαδοχικές επαφές με επαγγελματίες και αλιείς.

Συνάντηση εργασίας έγινε και με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, κο Πούλιο Γεώργιο, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της δημοτικής επιχείρησης στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Ο κος Καφούρος επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας Πάρου, για τη λειτουργία του οποίου ενημερώθηκε από την Πρόεδρο, κα Μαρία Κουτσονικολή, και από το ιατρικό προσωπικό, ενώ συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, κο Σαλταμάνη Κώστα, επισκέφτηκε αγροτικές εκμεταλλεύσεις. Τέλος, στην Αντίπαρο ο κύριος Καφούρος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κο Αναστάσιο Φαρούπο, καθώς και με στελέχη της παράταξης!

(Visited 90 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*