Επίσκεψη Μάρκου Καφούρου σε Μήλο, Κίμωλο και Σίφνο

Newsroom
06/05/2023 13:37
 
 
 

 

Τις Δυτικές Κυκλάδες, και συγκεκριμένα τα νησιά της Μήλου, της Κιμώλου και της Σίφνου, επισκέφθηκε το διάστημα μεταξύ 30 Απριλίου και 2 Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ ν. Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος.

Συνοδευόμενος από την κα Στυλιανή Μαρκαντώνη, Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Μήλου, ο κος Καφούρος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Μήλου, τον πρώην δήμαρχο κο Γεράσιμο Δαμουλάκη και με τους υποψηφίους δημάρχους, και συζήτησαν για τις προκλήσεις εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν και άλλα θέματα ενδιαφέροντος.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία της διοίκησης της εταιρίας Imerys και κατόπιν τον βιολογικό αμπελώνα, που αποτελεί μία αξιοσημείωτη προσπάθεια για την αποκατάσταση του λατομείου (Περλίτη) και ενισχύει τη βιοποικιλότητα της περιοχής. Επίσης συναντήθηκε με φορείς εργαζομένων της ΔΕΗ, εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων, τη διοίκηση του Κέντρου Υγείας, και τέλος επισκέφθηκε το τοπικό οινοποιείο όπου και δοκίμασε τα κρασιά της τελευταίας εσοδείας.

Στην Κίμωλο, ο κος Καφούρος συνομίλησε με τον Δήμαρχο κο Κωνσταντίνο Βεντούρη, καθώς και με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, και αντάλλαξε απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Στη Σίφνο, ο κος Καφούρος συναντήθηκε με τη Δήμαρχο κα Μαρία Ναδάλη, τον πρώην δήμαρχο κο Ανδρέα Μπαμπούνη, ενώ επισκέφθηκε τον συνεταιρισμό του νησιού και συζήτησε με τον Πρόεδρο κο Γιάννη Γεροντή μεταξύ άλλων και για το ζήτημα της «μπαστούρας», που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην κτηνοτροφία. Επίσης είχε εποικοδομητικές συναντήσεις με τον πρώην έπαρχο κο Νίκο Βενάκη, κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού.

Τέλος, στη συνάντηση που έγινε στο «Καφέ Γεροντόπουλος», με μεγάλη συμμετοχή από φίλους και στελέχη του κόμματος, τονίστηκε η σημασία των επερχόμενων εκλογών, των πιο σημαντικών από τη μεταπολίτευση και μετά, για τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας και των νησιών μας.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.