Γ. Βλασερός: “Να δημιουργηθεί Κέντρο Υγείας στη Σίφνο”

Newsroom
06/05/2023 22:17
 
 
 

 

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ο Ιατρός Καρδιολόγος και υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Γιάννης Βλασερός βρέθηκε στη Σίφνο, όπου πραγματοποίησε επαφές και μια σημαντική πολιτική ομιλία στο ίδρυμα Προκου στην Απολλωνία της Σίφνου κατά την οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα της δημιουργίας Κέντρου Υγείας. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

“Στη πολιτική μου ομιλία στο ίδρυμα Προκου στην Απολλωνία της Σίφνου, επικεντρώθηκα στο θέμα της υγείας στο νησί, ο πληθυσμός της οποίου ταλαιπωρείται λόγω της ανεπάρκειας της κρατικής περίθαλψης.

Γνωρίζω το θέμα του ΠΠΙ από 6ετίας που άρχισα τις πρώτες αναφορές μου σχετικά με τα προβλήματα του αλλά και απέκτησα μία γενική εικόνα της περίθαλψης της Σίφνου από τις τρεις εθελοντικές ιατρικές εξορμήσεις που πραγματοποίησα με ομάδα ειδικευμένων ιατρών.

Γι αυτό ανεπιφύλακτα προτείνω και θα το υποστηρίξω πολιτικά να δημιουργηθεί Κέντρο Υγείας στη Σίφνο την λειτουργία του οποίου την επιτρέπει το υπάρχον κτίριο.”

(Visited 32 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.