Ομιλία της Κατερίνας Μονογυιού στην Μήλο και επίσκεψη στην Κίμωλο

Newsroom
08/05/2023 15:18
 
 
 

 

Ομιλία και ανοιχτή συνάντηση με τους πολίτες του νησιού πραγματοποίησε στη Μήλο η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η υποψήφια βουλευτής ανέφερε τις ενέργειες της κατά το διάστημα 2019-2023, με σκοπό «τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου στο νησί καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη του».

Έτσι, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου:

-έλαβε πρωτοβουλίες για προκηρύξεις θέσεων και τοποθετήσεις ιατρών στο Κέντρο Υγείας Μήλου,

-εξασφάλισε ένα επιπλέον δρομολόγιο Πειραιάς-Μήλος και παράλληλα έλαβε μία σειρά ενεργειών για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των άγονων υπεραστικών γραμμών στην Μήλο και την Κίμωλο.

-με παρέμβαση της εξασφαλίστηκε η πρώτη πληρωμή ύψους 20.708,88€ για τη συντήρηση των υποδομών του Δημοτικού Σταδίου Μήλου.

-πρωτοστάτησε στην ενίσχυση του αεροδρομίου του νησιού με προσωπικό, καθώς και στην επέκταση του, για το οποίο χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος με το ποσό των 2 εκ. ευρώ για τις απαλλοτριώσεις και με 200.000€ για την περίφραξη του.

Το ίδιο διάστημα, επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, «η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στήριξε έμπρακτα το νησί μέσω χρηματοδοτήσεων και επιχορηγήσεων με σκοπό την ανάπτυξη και τη βελτίωση των έργων υποδομής. Αξίζει να επισημανθεί ότι εγκρίθηκε για τον Δήμο Μήλου η ένταξη του έργου “Δίκτυο ακαθάρτων Αδάμαντα και εγκατάσταση επεξεργασίας και έργα διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων”, συνολικού προϋπολογισμού 10.561.063,38€ και πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό χρηματοδότησης που έλαβε ο Δήμος Μήλου».

Στη συνέχεια, η κα Μονογυιού μετέβη στην Κίμωλο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο του νησιού κ. Κωνσταντίνο Βεντουρή και επισκέφτηκε το Π.Π.Ι. Κιμώλου, ενώ  «με ενέργειες της  εξαιρέθηκαν οι κάτοικοι της Κιμώλου από το τέλος υδατοδρομίων» επισημαίνει το δελτίο Τύπου.

Τέλος και στα δύο νησιά, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τις τοπικές επιχειρήσεις και συνομίλησε με επιχειρηματίες και επαγγελματίες για τις ανάγκες τους και για την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.