Η Όλγα Πολίτη στο πλευρό του φιλοπρόοδου ομίλου «το Γαύριο»

Newsroom
13/05/2023 16:23
 
 
 

 

Με αφορμή την επιστολή του Φιλοπρόοδου Ομίλου «ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ» προς τον Έπαρχο, τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Άνδρου, σχετικά με την πρόθεση της εταιρείας ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε εγκατάστασης και λειτουργίας Μονάδας Ετοίμου Σκυροδέματος στον Κάμπο Γαυρίου, η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Όλγα Πολίτη, συντάσσεται στο πλευρό του συλλόγου και των θέσεων των μελών του, οι οποίες παρατίθενται αναλυτικά στην προαναφερόμενη επιστολή.

Επιπλέον, ο λόγος επίκλησης της εταιρείας, ότι επιλέγεται η θέση του Κάμπου καθώς εξυπηρετεί την κατασκευή πολλών Ανεμογεννητριών που έχουν εγκριθεί στα γύρω βουνά, βρίσκει την κα. Όλγα Πολίτη κάθετα και αδιαπραγμάτευτα αντίθετη.

Με καταγωγή την Άνδρο η κα. Πολίτη, δε θα μπορούσε παρά να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων του νησιού, όπως και των υπόλοιπων νησιών των Κυκλάδων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αντίστοιχα ζητήματα.

Η κα. Πολίτη έχει επανειλημμένα δώσει έμφαση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και της σημασίας το φυσικό κάλος των Κυκλάδων να παραμείνει αναλλοίωτο από τυχόν παρεμβάσεις οι οποίες είναι δεδομένο ότι θα καταστρέψουν την εικόνα αυτή.

Η υποψήφια βουλευτής, τέλος, θεωρεί ότι τόσο ο Έπαρχος, όσο ο Δήμαρχος όσο και το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και το Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου, έχοντας ήδη στο παρελθόν, δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτά τα θέματα αλλά και την αποφασιστικότητά τους για το συγκεκριμένο, να επαναλάβουν την αρνητική γνωμοδότηση του αιτήματος της εταιρίας, όπως ακριβώς έπραξαν και το 2019.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*