Περιοδεία του ΚΚΕ και Βαγγέλη Κορρέ στη Νάξο

Newsroom
14/05/2023 20:45
 
 
 

 

Περιοδεία σε χωριά της Νάξου, την πόλη και σε εργασιακούς χώρους πραγματοποιεί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων Βαγγέλη Κορρέ, απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης, ενίσχυσης του ΚΚΕ στις κάλπες της 21ης Μαΐου, για να δυναμώσει η αισιοδοξία και η ελπίδα. Για να ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής, το δρόμο της πραγματικής προόδου.

Το πραγματικά προοδευτικό σήμερα βρίσκεται στη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών, να ζει αξιοπρεπώς ο λαός με τα δεδομένα αυτού του αιώνα και όχι με τα “ελάχιστα”. Να είναι εξασφαλισμένη η πρόσβαση σε δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, το δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο, να μην υπάρχουν κίνδυνοι για το λαό από την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Πρόοδος σημαίνει αταλάντευτη πάλη για το δίκιο των πολλών. Σύγκρουση με το σύνολο της πολιτικής, με την στρατηγική του συστήματος. Αυτό κάνει το ΚΚΕ, σε αυτό δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, βάζοντας στο στόχαστρο το ίδιο το σύστημα της εκμετάλλευσης. Γιατί πραγματική πρόοδος είναι η κοινωνία που ευημερούν οι πολλοί και όχι οι λίγοι.

Το πρόγραμμα περιοδειών του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες:

(Visited 195 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.