Νάξος: Συνέντευξη Τύπου του Μάρκου Καφούρου

Newsroom
15/05/2023 11:00
 
 
 

 

Τη δέσμευσή του ότι θα είναι κοντά στο λαό των Κυκλάδων, με ανάδειξη των προβλημάτων τους και με δημιουργικές προτάσεις , εφόσον εκλεγεί στη Βουλή, επανέλαβε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ του νομού Κυκλάδων, Μάρκος Καφούρος, σε συνέντευξή τύπου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Νάξο.

Σημείωσε εμφατικά μάλιστα ότι δεν θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά, καθώς και ο ίδιος είναι Κυκλαδίτης, που κατοικεί και εργάζεται μόνιμα στις Κυκλάδες.

Ο κ. Καφούρος χαρακτήρισε κρίσιμη την εκλογική μάχη , υπογραμμίζοντας ότι το διακύβευμα είναι αν θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την ομαλότητα που έχουμε και τις σημερινές κατακτήσεις ή αν θα πάμε σε οπισθοδρόμηση. Απηύθυνε μάλιστα πρόσκληση στήριξης του ψηφοδελτίου της ΝΔ και σε ψηφοφόρους άλλων κομμάτων που ανησυχούν, όπως χαρακτηριστικά είπε, για την πορεία του τόπου.
Αναφερόμενος στα προβλήματα των Κυκλαδίτικων νησιών, ο κ. Καφούρος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των υποδομών (υγεία, παιδεία, ασφάλεια, μετακινήσεις), τονίζοντας ότι παρά το θετικό κεκτημένο της νησιωτικότητας, προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, με αποτέλεσμα η ζωή των νησιωτών να υπολείπεται συγκριτικά με την ηπειρωτική χώρα.

Αναφερόμενος στην οικονομία των νησιών, ο κ. Καφούρος σημείωσε την ανάγκη της ισόρροπης ανάπτυξης, υπογραμμίζοντας τον κρίσιμο χαρακτήρα των τοπικών συμφώνων συνεργασίας μεταξύ παραγωγών και επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου. Επισήμανε, τέλος, την ανάγκη μεγαλύτερης συστράτευσης στον αγώνα κατά της κλιματικής κρίσης και την προστασία των φυσικών πόρων, λέγοντας ότι αποτελεί την πρόκληση της επόμενης μέρας για όλο τον πλανήτη.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*