Παρουσίαση των υποψηφίων της ΝΔ στη Σύρο: «Όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!»

Newsroom
18/05/2023 00:55
 
 
 

 

«Αυτοδύναμη κυβέρνηση με Μητσοτάκη πρωθυπουργό» ήταν το μήνυμα που έστειλαν από τη Σύρο οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες της ΝΔ στο νομό Κυκλάδων, στην προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κυκλάδων της ΝΔ Χρήστος Καφτηράνης, ενώ τον λόγο πήραν με αλφαβητική σειρά οι Γιάννης Βρούτσης, Μάρκος Καφούρος, Κατερίνα Μονογυιού, Δέσποινα Πρίνια, Φίλιππος Φόρτωμας και Ανθή Χαλκιά. Όλοι και όλες ζήτησαν από τους πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση μέχρι την ημέρα των εκλογών, ώστε να μην χαθεί ούτε μία ψήφος, μιας και – όπως τόνισαν – η αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον της χώρας.

Αφού υπενθύμισαν τα επιτεύγματα της «γαλάζιας» διακυβέρνησης κατά την τετραετία που πέρασε (τόσο σε επίπεδο νομού, όσο και γενικότερα), οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες τόνισαν ότι μόνο με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, η Ελλάδα θα συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο της εξέλιξης και της ανάπτυξης, με αξιοπιστία, φερεγγυότητα, σταθερότητα, ομαλότητα και εξωστρέφεια. «Ψηφίζουμε την ελπίδα για τον τόπο. Δίνουμε τη μάχη για την Ελλάδα. Νίκη της ΝΔ σημαίνει νίκη για τα νησιά μας, τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας. Η Ελλάδα είναι πλέον ένα σύγχρονο κράτος και δεν πρέπει να αφήσουμε να γυρίσει πίσω, στις ανεύθυνες πολιτικές χάους του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*