Γ. Πολυχρονάκος: Το μήνυμα των Κυκλάδων στις 21 Μαΐου πρέπει να είναι ηχηρό σε αυτούς που δεν μας υπολογίζουν

Newsroom
18/05/2023 14:30
 
 
 

 

Κατά την επαφή και συζήτησή του με τους πολίτες της Σύρου, ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πολυχρονάκος, επικεντρώθηκε στην εγκατάλειψη των νησιών και των αναγκών τους από την κυβέρνηση αλλά και στην απουσία μιας ουσιαστικής πολιτικής για τη νησιωτικότητα.

Στη συζήτηση έδωσαν το «παρών» αρκετοί πολίτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις θέσεις του κόμματος για μια ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.

«Στις 21 Μαΐου κάθε πολίτης των Κυκλάδων έχει μια μοναδική ευκαιρία: Να στείλει μήνυμα, να ακουστεί δυνατά η φωνή του.

Η υποβάθμιση της ζωής μας, το Αθηνοκεντρικό Κράτος που αγνοεί τις ανάγκες μας και η κυβέρνηση που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει να ζει κανείς σε νησί και τις δυσκολίες που έχει αυτό, πρέπει να πάρουν ένα μήνυμα.

Το μήνυμα των Κυκλάδων στις 21 Μαΐου πρέπει να είναι ηχηρό. Ένα Ισχυρό ΠΑΣΟΚ, η εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους με προτάσεις, ιδέες και αποφασιστικότητα, πρέπει να είναι η απάντηση και η επιλογή των πολιτών» τόνισε ο Γιάννης Πολυχρονάκος απευθυνόμενος στους πολίτες της Σύρου.

Παράλληλα επισήμανε ότι το πρόγραμμα και οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη νησιωτική πολιτική αποτελούν προϋπόθεση για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

«Όποιοι νομίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει μια κυβέρνηση στη λογική του μοιράσματος υπουργείων είναι βαθιά νυχτωμένοι. Η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση θα έχει νόημα μόνο αν συμβάλει:

• Στην οικοδόμηση ενός νέου ΕΣΥ με κίνητρα για τους γιατρούς που υπηρετούν στα νησιά μας και στελέχωση όλων των δομών δημόσιας υγείας στα νησιά μας.
• Στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών που είναι ανυπεράσπιστοι απέναντι στην ακρίβεια και στην αισχροκέρδεια.
• Στην προστασία των πολιτών απέναντι στους πλειστηριασμούς, στις κατασχέσεις και στα funds με ένα νέο πλαίσιο ρυθμίσεων.
• Στη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων που κάποιοι θέλουν να τις οδηγήσουν στο περιθώριο και να τις κλείσουν.
• Σε ένα συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο για τις Κυκλάδες με στόχο τη βελτίωση των δημόσιων υποδομών» τόνισε ο Γιάννης Πολυχρονάκος και κατέληξε λέγοντας πως αυτό που θέλουμε, είναι πολιτικές που θα συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής των πολιτών και των νησιωτών.

(Visited 116 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*