Φίλιππος Φόρτωμας: Από την Πάρο εξασφαλίζεται η νίκη

Newsroom
19/05/2023 16:51
 
 
 

 

Με μια ομιλία του στη γεμάτη αίθουσα «Γιάνγκος Αργυρόπουλος» του Πολυγωνικού Γενικού Λυκείου Πάρου, συνεχίστηκε η περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, δείγμα του θετικού πολιτικού ρεύματος που έχει και η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος στο νησί.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισαν με πολύ θερμά λόγια για τη συνολική πολιτική δράση του ο Έπαρχος Πάρου – Αντίπαρου Κώστας Μπιζάς, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος και η τέως πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Πάρου και διευθύντρια του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, οι οποίοι εξήραν το έργο του για τις Κυκλάδες.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του, ο κ. Φόρτωμας, ευχαρίστησε συγκινημένος τους παριστάμενους κατοίκους της Πάρου για την παρουσία τους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του τουριστικού κλάδου και τη σημασία που έχει η Πάρος ως προορισμός. Επισήμανε πως τα ρεκόρ της Πάρου δεν έγιναν τυχαία και έδωσε έμφαση στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος, καθώς όπως ανέφερε «δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για την προκοπή αυτού του τόπου για τους επισκέπτες του, αλλά κυρίως για να κάνουμε τη ζωή των κατοίκων του καλύτερη. Άλλωστε, ένας τόπος είναι οι άνθρωποί του και κανένας προορισμός δεν προκαλεί τον επισκέπτη του χωρίς υποδομές και ευτυχισμένους κατοίκους».

Στη συνέχεια προχώρησε σε γενική αναφορά στα κυβερνητικά πεπραγμένα και συγκεκριμένα για την Πάρο, απαριθμώντας τα 22 εμβληματικά έργα συνολικού ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, που δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το νησί.

Καταληκτικά, ο Φίλιππος Φόρτωμας τόνισε ότι όλα αυτά τα σημαντικά έργα στοχεύουν να καταστήσουν την Πάρο πρώτα βιώσιμη και έπειτα ελκυστική, δηλώνοντας πως «η καλύτερη διαφήμιση για έναν τόπο, είναι η ποιότητα ζωής των κατοίκων της».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου Σταύρος Καραχάλιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάρου Γιώργος Πούλιος, η πρόεδρος της Κοινότητας Παροικιάς Μαργαρίτα Αργουδέλη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγκαιριάς Κώστας Πούλιος, ο Αντιπρόεδρος της ΔημΤΟ Πάρου Γιώργος Σκλαβούνος, ο Γραμματέας της ΔημΤΟ Πάρου-Αντιπάρου Στέφανος Νικολαράκης, και άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*