O Ευάγγελος Αποστολάκης από τη Σύρο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου» (video)

Newsroom
19/05/2023 19:39
 
 
 

 

Στη Σύρο έφτασε σήμερα το μεσημέρι ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του κόμματος.

Αμέσως μετά την άφιξή του, ο κ. Αποστολάκης επισκέφθηκε το ναυπηγείο του Νεωρίου, όπου συνομίλησε με εκπροσώπους των εργαζομένων, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να στηρίζει το ναυπηγείο, όπως έκανε διαχρονικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Αποστολάκης συναντήθηκε με δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ στο ξενοδοχείο “Castro”, στους οποίους εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές» και θα λάβει την εντολή να σχηματίσει μια προοδευτική κυβέρνηση. «Όλη η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει ότι πρέπει να προκύψει μια αλλαγή. Πρέπει να έρθει η ελπίδα, πρέπει να αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία και να αισθανθεί ο πολίτης ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός νοιάζονται και για τα προβλήματά του και για την πορεία της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης.

 

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις 

(Visited 219 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*