Γιώργος Χατζημάρκος: Τι δήλωσε για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών

Newsroom
22/05/2023 14:37
 
 
 

 

Την άποψη ότι η καθαρή λαϊκή ετυμηγορία πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους και να εφαρμόζεται, διατύπωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Χατζημάρκος αναφέρθηκε, επίσης, και στη συνεργασία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι έδειξε «προσωπικό ενδιαφέρον για τα νησιά» και την εξέλιξή κάποιου θέματος σε αυτά.

Η ανάρτηση του κ. Χατζημάρκου:

Την λαϊκή ετυμηγορία δεν την εξετάζεις με κριτήριο αν σου αρέσει ή όχι. Την σέβεσαι για αυτό, το τόσο σημαντικό, που είναι. Την υπακούς και την εφαρμόζεις.

Την δική μου εμπειρία από την συνεργασία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την έχω περιγράψει σε πολλές ευκαιρίες. Είναι μια εμπειρία συνεργασίας με έναν άνθρωπο που πάλεψε σε πρωτοφανείς καταστάσεις και έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για τα νησιά μας.

Με κάλεσε πολλές φορές, ο ίδιος, για να ελέγξει την εξέλιξη ενός θέματος σε κάποιο μικρό νησί και σε κάθε τέτοια επικοινωνία έμενα με την απορία που βρήκε τον χρόνο να ασχοληθεί με ένα μικρό έργο ενός μικρού νησιού και πως το θυμόταν μήνες μετά την όποια συζήτηση είχαμε κάνει για αυτό.

Η προσωπική μου άποψη όμως σήμερα, είναι ντυμένη με μία καθαρή λαϊκή ετυμηγορία. Την όποια, όπως ήδη είπα, μόνο με σεβασμό μπορείς να αντιμετωπίσεις.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*