«Καταπέλτης» η Παρή Μανιού για αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νάξο (video)

Newsroom
24/05/2023 19:44
 
 
 

 

«Μεγάλη έκπληξη» χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, μιλώντας στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, η συντονίστρια της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου Παρή Μανιού.

Αναφερόμενη στα αίτια της που οδήγησαν το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη μεγάλη αυτή ήττα,μεταξύ άλλων έκανε λόγο για το «λάθος της απλής αναλογικής», στην επιμονή της συνεργασίας με τα μικρότερα κόμματα, στις δηλώσεις Κατρούγκαλου λίγο πριν την κάλπη, στο γεγονός ότι από «τα πάνελ έλειπαν τα νέα πρόσωπα» αλλά και ότι όλα τα κόμματα πολεμουσαν τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη ΝΔ.

Καταπέλτης ήταν η κ. Μανιού σε ότι αφορά το αποτέλεσμα της Νάξου και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στην τρίτη θέση,που το απέδωσε «στην επιβολή της υποψηφιότητας του Βασίλη Γλέζου τη στιγμή που τα κομματικά στελέχη της Οργάνωσης Μελών είχαν προτείνει άλλους υποψήφιους».

«Έστειλαν το Μανιό στην Αθήνα και έφεραν έναν υποψήφιο, ναι μεν αξιόλογο, που δεν τον γνώριζε κανείς και το μόνο που συνέβη ήταν να συνεργάζεται με το Νίκο Συρμαλένιο για τον εκλέξει και πάλι βουλευτή τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ με δύο σοβαρούς υποψήφιους, αλώνισε» τόνισε η κ. Μανιούρίχνοντας τα βέλη της και στα «παλαιοκομματικά» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, τους οποίους αποκάλεσε «δεινόσαυρους». «Στήριζαν τον Βασίλη Γλέζο του οποίου ουσιαστικά κατέστρεψαν το πολιτικό του μέλλον, γιατί όταν κατεβαίνεις χωρίς να έχεις τη στήριξη της βάσης είναι καταστροφή. Αν ήταν υποψήφιος ο Μανιός δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά όλα έγιναν για να εκλεγεί και πάλι ο κ. Συρμαλένιος» είπε.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 861 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*