Μανώλης Βάβουλας: Στόχος του ΠΑΣΟΚ να κερδίσει έδρα στις Κυκλάδες στις εκλογές της 25ης Ιουνίου (video)

Newsroom
25/05/2023 11:03
 
 
 

 

«Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ» στις εκλογές της 21ης Μαΐου δήλωσε μιλώντας στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νάξου Μανώλης Βάβουλας, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της Νάξου που έφερε το κόμμα του στη δεύτερη θέση.

Ο κ. Βάβουλας δήλωσε ότι το τοπικό ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να δώσει τη μάχη και για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου τονίζοντας ότι στόχος είναι να κερδηθεί η έδρα στις Κυκλάδες. Για την «επιτυχία» του κόμματος του στη νησί σημαντικό ρόλο, όπως είπε έπαιξαν οι υποψήφιοι βουλευτές οι οποίοι κράτησαν ένα «αξιοπρεπές προεκλογικό κλίμα».

Ο κ. Βάβουλας εκτίμησε ότι η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο δεν πρόκειται να επηρεάσει την τοπική κοινωνία της Νάξου και τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές όπου θέση και των δυο πλευρών είναι «ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, για το κοινό καλό».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 284 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.