Όλγα Πολίτη: Ο σκοπός μας στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι πιο σημαντικός από ποτέ

Newsroom
26/05/2023 21:03
 
 
 

 

Δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών, έκανε η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Όλγα Πολίτη.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συγκλονιστική στήριξή σας, που αποτυπώθηκε στην κάλπη, όπου με τιμήσατε με τη ψήφο σας.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη γιατί, όπως ίσως γνωρίζετε, ήταν η πρώτη φορά που έλαβα μέρος στην εκλογική αναμέτρηση για μια θέση στη Βουλή, κατόπιν της τιμητικής πρότασης που μου έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι περισσότερες από 1.700 καταμετρημένες ψήφοι που έλαβα, αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, την οποία σκοπεύω να ανταποδώσω στο έπακρο. Θα είμαι παρούσα, δίπλα σας, στο πλευρό σας, συνεχίζοντας με αμείωτο πάθος, διεκδικώντας και παλεύοντας για όλους εσάς. Για την καλυτέρευση της καθημερινότητας, της ποιότητας της ζωής. Θα αναζητήσουμε την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τις Κυκλάδες μας επί σειρά ετών και θα προτείνουμε μαζί, εκείνες τις λύσεις που πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν.

Θα ήθελα όμως, να επισημάνω τη κρισιμότητα του διαστήματος ως τις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ο σκοπός μας τώρα, είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Πρέπει να αντιληφθούμε τη σπουδαιότητα του αποτελέσματος για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ της εκλογικής αναμέτρησης που πέρασε και να αντιληφθούμε ότι η δυναμική που αναπτύχθηκε, μπορεί, εάν παλέψουμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις, να γίνει ακόμη περισσότερο αντιληπτή. Αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του κόμματος. Πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, έχοντας στόχο και όραμα στο μέλλον. Αποδείξαμε ότι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε αδιάκοπα να παλεύουμε.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους, για τον συγκλονιστικό αγώνα που δώσαμε και για τα καλύτερα που θα έρθουν μετά τις 25 Ιουνίου!»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*