Μήνυμα Γ. Βλασερού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Newsroom
05/06/2023 20:56
 
 
 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) που θεσπίστηκε από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στις 15 Δεκεμβρίου του 1972 αποτελεί μια ευκαιρία να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή με την ανάληψη δράσης για την αντιστροφή της.

Λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας από τις επισκέψεις στα νησιά και επειδή πολιτεύομαι στις Κυκλάδες, θα ήθελα να αναφερθώ και στο πρόβλημα λειψυδρίας στα νησιά μας είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους τους. Πρέπει να του δώσουμε προτεραιότητα καθώς τώρα το καλοκαίρι καθίσταται πιο επίκαιρο και επιτείνεται λόγω της τουριστικής περιόδου και της αυξημένης προσέλευσης τουριστών.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ έχει συγκεκριμένες προτάσεις για το περιβάλλον προτάσσοντας τις επενδύσεις στα δίκτυα, την πρόσβαση όλων των πολιτών στην παραγωγή ΑΠΕ με ανάπτυξη ενεργειακών κοινοτήτων, την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας με σύγχρονα μέσα και ανανεωμένα σχέδια πρόληψης καθώς και την ενίσχυση των διαχειριστικών φορέων των οικοσυστημάτων. Έτσι, αυτές τις εκλογές θέλουμε ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ και προς όφελος του περιβάλλοντος που αποτελεί το σπίτι όλων μας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*