Σε Σαντορίνη και Θηρασιά ο Φίλιππος Φόρτωμας

Newsroom
08/06/2023 12:59
 
 
 

 

Τα νησιά της Σαντορίνης και της Θηρασιάς επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Με σκοπό να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος και ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τους πολίτες για τη «μεγαλειώδη», όπως τη χαρακτήρισε, στήριξη τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημ. ΤΟ ΝΔ Σαντορίνης κ. Γιώργο Πελεκάνο και τα μέλη της οργάνωσης, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θηρασιάς κ. Πέτρο Καραμολέγκο, αλλά και πλήθος κατοίκων των δύο νησιών.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του κ. Φόρτωμα, «στις συναντήσεις αυτές, επιβεβαιώθηκε εκ νέου η στήριξη της τοπικής κοινωνίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη», με τον υποψήφιο βουλευτή να καλεί όλους στις επερχόμενες εκλογές να επισφραγίσουν την εμπιστοσύνη τους και να αναδείξουν τη ΝΔ, κυβέρνηση με ισχυρή αυτοδυναμία.

Αναχωρώντας για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε:
«Οι Κυκλάδες και συγκεκριμένα η Σαντορίνη και η Θηρασιά, στις 21 Μαΐου στήριξαν έμπρακτα την φιλελεύθερη παράταξή μας, αναδεικνύοντάς την νικήτρια πολιτική δύναμη. Η αγάπη του κόσμου είναι έκδηλη σε κάθε επίσκεψή μου και θέλω να τους ευχαριστήσω και εγώ προσωπικά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Στις 25 Ιουνίου όλοι μαζί θα δώσουμε τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει για τα επόμενα 4 χρόνια, αυτοδύναμα και τολμηρά, κοιτώντας μόνο και πάντα μπροστά!».

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*