Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στην Ανάφη

Newsroom
09/06/2023 09:40
 
 
 

 

Η Ανάφη ήταν ο επόμενος σταθμός της προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππου Φόρτωμα.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο κ. Φόρτωμας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ανάφης κ. Ιάκωβο Ρούσσο, τον Αντιδήμαρχο Τζώρτζη Ρούσσο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Ρούσσου, με κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού, καθώς επίσης και με πολλούς φίλους, τους οποίους και ευχαρίστησε για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών.

Επιπλέον, τόνισε πως το διακύβευμα των επόμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου είναι η σταθερότητα της χώρας, και ως εκ τούτου, σύσσωμη η κοινωνία των Κυκλάδων πρέπει να δώσει μια ισχυρή νίκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να κυβερνήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τόλμη και αποτελεσματικότητα.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ, καθώς και στη δέσμευση Μητσοτάκη για ευκαιρίες στην απασχόληση και για συνέχιση των έργων ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή, κομβικό έργο για την ανάπτυξη της Ανάφης αποτελεί και η κατασκευή του αεροδρομίου, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης από τη Μονάδας Μελετών και Κατασκευών του ΓΕΕΘΑ, «το οποίο θα προσδώσει πολύπλευρα και σημαντικότατα οφέλη στο νησί και τους κατοίκους του» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Τα 4 χρόνια της Κυβέρνησής μας, πήραμε σημαντικές πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας τον ξεκάθαρα πολιτοκεντρικό προσανατολισμό της πολιτικής μας. Η Ελλάδα των ευκαιριών, της ανάπτυξης και της προόδου είναι μια πραγματικότητα που αξίζει να ζήσουμε εμείς και η νέα γενιά. Εδώ, από την Ανάφη, που χτυπά η καρδιά της νησιωτικής πατρίδας μας, ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα νίκης που έχει ανάγκη η Ελλάδα».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*