«Φαρμακερά» πυρά Φλεβάρη εναντίον Κόκκινου

admin
13/02/2015 08:53
 
 
 

«Κακής ποιότητας μελόδραμα», «δήθεν θυματοποίηση», «θράσος καρδιναλίων» είναι μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης στη «φαρμακερή» ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του κ. Κόκκινου.

Ο κ. Φλεβάρης «πετά το γάντι» και αφήνει να εννοηθεί ότι ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου δεν θα είχε καταφέρει να εκλεγεί, αν δεν του έδινε τη συγκεκριμένη θέση ο κ. Χατζημάρκος. Ταυτόχρονα, ζητά από τον κ. Κόκκινο να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους που αποχωρεί από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη έχει ως εξής:

Ο κ. Κόκκινος συνεχίζει το κακής ποιότητας μελόδραμα της δήθεν θυματοποίησής του! Με θράσος καρδιναλίων απαγορεύει στους περιφερειακούς συμβούλους να εκφράσουν άποψη και μιλά για ενορχηστρωμένη λασπολογία εναντίον του, ποιος;  Ο άνθρωπος που επί ένα μήνα τώρα έχει χύσει τόνους μελάνι σε ανακοινώσεις και ύβρεις εναντίον της παράταξης, σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων αλλά και προσπάθειας επιτάχυνσης της ρήξης που επιδιώκει, για λόγους που εκείνος γνωρίζει καλά.

Προς τον κ. Κόκκινο κάποιες επισημάνσεις:

Δεν τον εξέλεξαν οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου όπως ισχυρίζεται. Η θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη του δόθηκε από τον άνθρωπο που σήμερα αμφισβητεί και υπονομεύει. Γλύτωσε έτσι από την ετυμηγορία της κάλπης. Και ο νοών νοείτο.

Θα είχε ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη να εξηγήσει για ποιους πραγματικά λόγους εγκαταλείπει την ΔΟΕ, τάχα για να επικεντρωθεί στο έργο του αντιπεριφερειάρχη. Έχει το θάρρος;

Σε κάθε περίπτωση, με την στάση του δικαιώνει την απόφαση του Περιφερειάρχη, η οποία στόχο έχει την ενότητά της και την απρόσκοπτη λειτουργίας της, στις μάχες που δίνει καθημερινά για την πρόοδο του τόπου.

(φωτό: rhodes.gr)

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*