Τήνος και Πάρος οι πρόσφατοι σταθμοί της περιοδείας του Ν. Συρμαλένιου

Newsroom
15/06/2023 14:12
 
 
 

 

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Νίκου Συρμαλένιου στα νησιά των Κυκλάδων, με την Τήνο και την Πάρο να είναι οι πιο πρόσφατοι σταθμοί του υποψήφιου βουλευτή.

Ο κ. Συρμαλένιος βρέθηκε στην Τήνο από την Κυριακή 11 Ιουνίου το βράδυ έως και την Τρίτη 13 Ιουνίου το πρωί, ενώ μετά επισκέφθηκε την Πάρο (Τρίτη 13 και Τετάρτη 14 Ιουνίου).

Στην Τήνο επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, όπου συνομίλησε με γιατρούς και εργαζόμενους και στη συνέχεια περιόδευσε στην παραλία και στα σοκάκια της Χώρας. Το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης επισκέφθηκε την Κώμη και τον Πύργο.

Στην Πάρο, μαζί με την συνυποψήφια του Μαρία Χανιώτη και μέλη της τοπικής οργάνωσης, περιόδευσαν στη Νάουσα, όπου συνομίλησαν με αλιείς, καταστηματάρχες και κατοίκους, ενώ την επόμενη μέρα στην Παροικιά, στην Μάρπησσα και στην Αλυκή.

Αναφορικά με την τραγωδία ανοιχτά της Πύλου, ο κ. Συρμαλένιος δήλωσε:
Το τελευταίο αυτό ναυάγιο, η μεγαλύτερη τραγωδία στη Μεσόγειο, αναδεικνύουν το μέγεθος της υποκρισίας και της ντροπής της λεγόμενης διεθνούς κοινότητας, της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων των χωρών – μελών της. Αλλά και αυτό είναι συνέπεια των ασκούμενων πολιτικών και των συσχετισμών εξουσίας που τις στηρίζουν.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*