Περιοδεία του Γιάννη Βλασερού στη Νάξο και Σαντορίνη

Newsroom
15/06/2023 16:32
 
 
 

 

Τον δεύτερο γύρο της προεκλογικής του εκστρατείας, περιοδεύοντας σε Νάξο και Σαντορίνη, πραγματοποίησε ο Γιάννης Βλασερός, ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, στο πλαίσιο της προσπάθειας να καταστεί το κόμμα του «αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση και παράλληλα να καταλάβει μια έδρα στη Βουλή για τον νομό».

Έτσι, από το Σάββατο 3 Ιουνίου έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου ο κ. Βλασερός παρέμεινε στη Νάξο, όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Φιλώτι, το Αγερσανί, την Πλάκα, το Γλυνάδο, τις Τρίποδες και τις Μέλανες. Εκεί συνάντησε φίλους και συντοπίτες που, σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή, «εξέφραζαν την πεποίθηση ότι “θα πάμε και καλύτερα και μπορούμε να πάρουμε την έδρα στις Κυκλάδες”». Επίσκεψη πραγματοποίησε και στο Γαλανάδο, όπου εκκλησιάστηκε στην εορτάζουσα εκκλησία του Αγίου Πνεύματος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των στελεχών ΠΑΣΟΚ Νάξου που προκάλεσε ο κ. Βλασερός και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε μια ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση και σε πνεύμα αγωνιστικής ενότητας δρομολογήθηκαν δράσεις για τις επόμενες εκλογές.

Τέλος, με την ευκαιρία της παραμονής του στην Νάξο, έδωσε συνέντευξη για την ρέουσα πολιτική κατάσταση, ειδικά των νησιών, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, ο κ. Βλασερός επισκέφθηκε τη Σαντορίνη και την επόμενη ημέρα βρέθηκε στο Νοσοκομείο του νησιού όπου ενημερώθηκε για τα συσσωρευμένα προβλήματα του, όπως η έλλειψη βασικών ιατρικών ειδικοτήτων, που το κρατούν υποβαθμισμένο το νοσοκομείο παρά την μείζονα προσπάθεια του προσωπικού του.

Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής παρακολούθησε την εξαιρετική εκδήλωση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σαντορίνης με δημιουργική συμμετοχή των παιδιών και παρουσία πλήθους κόσμου.

«Ήταν μια περιοδεία αναγκαία και χρήσιμη λόγω της άμεσης επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία γενεσιουργός συνθήκη για τη λειτουργία της δημοκρατίας» δήλωσε σχετικά με τις επισκέψεις του στα δυο νησιά ο κ. Βλασερός.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*