Διήμερη περιοδεία του Γιάννη Βρούτση στη Σύρο

Newsroom
16/06/2023 12:48
 
 
 

 

Διήμερη περιοδεία στη Σύρο θα πραγματοποιήσει στις 17 και 18 Ιουνίου ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ και πρώην Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας.

Ο κ. Βρούτσης, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκο Λειβαδάρα, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κυκλάδων κ. Χρήστο Καφτηράνη, τον Πρόεδρο της Δημ. Τ.Ο Σύρου ΝΔ κ. Στάθη Μπαρμπούνη, καθώς και τα μέλη της τοπικής. Εν συνεχεία θα επισκεφθεί το Λιμεναρχείο Σύρου και θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην αγορά της Ερμούπολης.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, ο κ. Βρούτσης θα συνοδεύσει την Βουλευτή Ανατολικής Αττικής κα Σοφία Ζαχαράκη (πρώην Υφυπουργό Τουρισμού), την Βουλευτή Α’ Πειραιά κα Δόμνα Μιχαηλίδου (πρώην Υφυπουργό Εργασίας) και τον κ. Χρήστο Ροϊλό (Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου) στις επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουν στο ναυπηγείο του Νεωρίου και στα γραφεία της ΔΕΕΠ Κυκλάδων – Δημ. Τ.Ο. ΝΔ. Στη συνέχεια, το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ερμούπολη και σε χωριά του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, καθώς και με φίλους, κομματικά στελέχη και κατοίκους του νησιού.

«Όλοι μαζί, προχωράμε ενωμένοι, με ορίζοντα τις εκλογές της 25η Ιουνίου! Για μία Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για Ισχυρές Κυκλάδες! Με ένα σύνθημα: Δυνατά! Σταθερά! Τολμηρά! Μόνο Μπροστά!» καταλήγει το δελτίο Τύπου του κ. Βρούτση.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*