Υποψήφια και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Χαρούλα Γιασιράνη από τη Ρόδο

Newsroom
23/06/2023 20:19
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα της Χαρούλας Γιασιράνη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Η κ. Γιασιράνη, επιχειρηματίας και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, που έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση για περισσότερα από δέκα έτη, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο για τρίτη φορά, αφού είχε συμπορευτεί και στις περιφερειακές εκλογές του 2014 και του 2019:

«Η κοινή μας πολιτική διαδρομή από το 2010 με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, δηλώνει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την κοινή στόχευση στην πολιτική.

Οι πολιτικές μας επιλογές έχουν έναν και μόνο αποδέκτη, τον Άνθρωπο, τον νησιώτη συμπολίτη μας.

Δώσαμε σκληρές και κάποιες φορές πρωτόγνωρες μάχες για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας στα νησιά της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου. Οι μεγαλύτερες και οι πιο αχαρτογράφητες ήταν το Μεταναστευτικό και η Πανδημία. Η διαχείρισή μας φάνηκε από το αποτέλεσμα.

Κρατήσαμε όρθια τα νησιά, όλα, μικρά και μεγάλα.

Καταφέραμε με στόχο και σχέδιο, να είμαστε η Περιφέρεια με τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρώπη μετά την πανδημία, η μόνη Περιφέρεια με αύξηση του πληθυσμού στην απογραφή του 2021 και τους δείκτες του τουρισμού, στην κορυφή της χώρας.

Σκύψαμε πάνω από όλες τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας με φροντίδα, για τα παιδιά, τις γυναίκες, τα ΑμΕΑ, τους άπορους, για να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη.

Στην Υγεία, κάναμε όσα δεν είχαν γίνει ποτέ στο παρελθόν για τις δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας από τον θεσμό που υπηρετούμε. Είδαμε την υγειονομική κρίση ως πρόκληση και ευκαιρία για να βελτιώσουμε σε εξοπλισμό, αναλώσιμα και προσωπικό, τα Νοσοκομεία, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, τα Κέντρα Υγείας, τις Κινητές ομάδες. Πάντα, με προσανατολισμό, την ενδυνάμωση αισθήματος υγειονομικής ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Αυτοί είναι λίγοι μόνο λόγοι για να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, να είμαι ξανά υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Οκτωβρίου 2023.

Συνεχίζουμε μαζί !»

Βιογραφικό

Η Χαρούλα Γιασιράνη γεννήθηκε στη Ρόδο και κατάγεται από τον Αρχάγγελο.

Είναι επιχειρηματίας, Περιφερειακή Σύμβουλος και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας από το 2020.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχοντας διατελέσει Περιφερειακή Σύμβουλος Εντεταλμένη στη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση, τον Εθελοντισμό και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα (2014-2019), Πρόεδρος του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς (2016-2019) και στον Α΄ βαθμό Τ.Α., Δημοτική Σύμβουλος Ρόδου στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου (2011-2014).

Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 169 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*