Μάρκος Καφούρος: «Η ΝΔ λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη χώρα»

Newsroom
10/07/2023 17:15
 
 
 

 

Για «ετοιμότητα της κυβέρνησης», η οποία λειτουργεί με «αίσθημα ευθύνης» απέναντι στη χώρα και τους Έλληνες, για την επίλυση των προβλημάτων και τη διασφάλιση της προόδου, ιδιαίτερα των νέων, έκανε λόγο σε δήλωση του ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Καφούρος.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καφούρου έχει ως εξής:
Δέσμευσή μας, να πετύχουμε!

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ξεκινά πλέον και τυπικά η νέα πορεία προόδου της χώρας με την εφαρμογή του προγράμματος της ΝΔ.

Η κυβέρνηση έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, με την εξειδίκευση των μέτρων και τις επισκέψεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε κρίσιμα υπουργεία. Η προετοιμασία και η ετοιμότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τόπου και να διασφαλίσει την πρόοδο της χώρας, φάνηκε και στην τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών.

Αναδείχθηκε πανηγυρικά ότι η ΝΔ είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη που λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης έναντι της χώρας και έχει επίγνωση του ιστορικού βάρους που έχει αναλάβει να οδηγήσει την Ελλάδα σε καλύτερες μέρες για όλους τους πολίτες της και ιδίως τις νεότερες γενιές.

Υποχρέωση και προσωπική μου ευθύνη αποτελεί, αφενός να στηρίξω την προσπάθεια της κυβέρνησής μας στην πορεία για την πρόοδο, αφετέρου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη των χιλιάδων νησιωτών μας, να αναδείξω τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από τη νησιωτικότητα και με υπευθυνότητα και ρεαλισμό να συμβάλω στην αντιμετώπισή τους!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 110 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*