Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού σε Νάξο και Άνδρο

Newsroom
18/07/2023 00:55
 
 
 

 

Τη Νάξο και την Άνδρο επισκέφθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού.

Στη Νάξο, η κα Μονογυιού παρέστη στον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη και πιο συγκεκριμένα στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου στην πόλη της Νάξου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου, Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και του οικείου Ποιμενάρχου, Παροναξίας κ. Καλλινίκου.

Στη συνέχεια, η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό, με τον οποίο συζήτησε για τα μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, για την πορεία των έργων υποδομών στο νησί, καθώς και για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου.

Επόμενος σταθμός της κας Μονογυιού ήταν η Άνδρος, όπου παρέστη στη γιορτή της Μονής της Αγίας Μαρίνας. Τέλος, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Έπαρχο Άνδρου κ. Δημήτριο Λάσκαρη, με τον οποίο συζήτησε για τα νέα έργα υποδομής στο νησί και τρόπους περαιτέρω ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος του νησιού.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 197 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*