Υποψήφια με το Γιάννη Σγουρό στην Ανατολική Αττική η Όλγα Πολίτη

Newsroom
05/09/2023 00:41
 
 
 

 

Υποψήφια με το Γιάννη Σγουρό στην Ανατολική Αττική θα είναι η Όλγα Πολίτη την οποία γνωρίσαμε στις Κυκλάδες ως υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Στο μήνυμα της προς τους Κυκλαδίτες η κ. Πολίτη αναφέρει τα εξής:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, δεν θέλω επ΄ ουδενί να εκληφθεί ως ένα “αντίο” προς τους πολίτες των Κυκλάδων αλλά ως ένα τεράστιο “εις το επανιδείν”.

Η σημαντική αποδοχή που έλαβα ως υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων, με το ΠΑΣΟΚ, στις πρόσφατες εκλογές, μου δίνει την απαραίτητη δύναμη αλλά και την αναγκαία καύσιμη ύλη να σας πω με σιγουριά πως αυτή η σχέση ανάμεσά μας μόλις ξεκίνησε και έχει πολλά … ναυτικά μίλια μπροστά της.
Όταν ανακοίνωσα πως θα είμαι υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων, το πρώτο που υπογράμμισα ήταν πως οι Κυκλάδες είναι το σπίτι μου, επομένως, οι δεσμοί που μας συνδέουν, ήταν, είναι και παραμένουν άρρηκτοι.
Για αυτό θα ήθελα να σας ζητήσω και την στήριξή σας σε αυτή τη νέα εκλογική “μάχη” που δίνω στην Ανατολική Αττική ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού. Άλλωστε, ξέρετε πολύ καλά πως οι αξίες και οι αρχές που πρεσβεύουμε αφορούν όλους τους συμπολίτες μας.
Εις το επανιδείν λοιπόν…

Όλγα Πολίτη
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με την παράταξη “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”, με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 199 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*