Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου: «Μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό»

Newsroom
05/09/2023 21:46
 
 
 

 

Να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Περιφέρεια και Δήμους στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης στις 8 Οκτωβρίου κάλεσε τους πολίτες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιάννης Αγγέλου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, πλαισιωμένος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της ΠΕ Σύρου κ. Χάρη Ζεπάτο, κα Ελένη Συλιβάνη και κ. Γιώργο Χαλαβαζή (που έκαναν από μια σύντομη πολιτική τοποθέτηση), ο κ. Αγγέλου εξήγησε την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης για την Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι η πολιτική που ακολουθήθηκε στα νησιά τα προηγούμενα χρόνια όχι μόνο δεν αντιμετώπισε, αλλά αντίθετα γιγάντωσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τους σε νευραλγικούς τομείς, όπως είναι η υγεία, η παιδεία, οι εργασιακές σχέσεις, οι ακτοπλοϊκές μεταφορές, οι υποδομές, η αντιπλημμυρική-αντιπυρική προστασία κλπ. Κι αυτό, διότι τα θεωρεί εμπορεύματα και όχι κοινωνικά αγαθά.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγέλου, στον αντίποδα της εξυπηρέτησης των μεγάλων συμφερόντων και της εφαρμογής οδηγιών της Ε.Ε. και εντολών του ΝΑΤΟ, βρίσκεται το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» που δίνουν τη μάχη «με πολιτικά χαρακτηριστικά», προτάσσοντας την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

«Στις 8 Οκτωβρίου είναι η μεγάλη ευκαιρία του λαού να δείξει τη δύναμη του, ψηφίζοντας τη “Λαϊκή Συσπείρωση”. Τη μόνη παράταξη που κάνει 100% μαχητική αντιπολίτευση, τη μόνη φωνή που θα εκπροσωπεί τα λαϊκά συμφέροντα […] Το βήμα έγινε με τις εθνικές εκλογές τον Ιούνιο. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει μεγαλύτερο βήμα στις εκλογές του Οκτώβρη […] Έχουμε δείξει αν είμαστε ή δεν είμαστε κοντά στον λαό. Τον θέλουμε κοντά μας γιατί είναι το “οξυγόνο” μας και ξέρουμε να δίνουμε μάχες για τον λαό» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Αγγέλου.

Τόνισε, δε ότι οι πολίτες, ακόμη κι αν δεν ανήκουν ιδεολογικά στο ΚΚΕ, μπορούν και πρέπει να κάνουν την υπέρβαση, ψηφίζοντας «Λαϊκή Συσπείρωση», οι υποψήφιοι της οποίας έχουν αποδείξει ότι μπαίνουν μπροστά στους αγώνες για να διεκδικήσουν λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 121 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*