Η Μ. Χανιώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ: «Ανοίγει ένας νέος κύκλος»

Newsroom
25/09/2023 18:46
 
 
 

 

Τη δική της ερμηνεία αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε, με δήλωσή της, η Μαρία Χανιώτη, η οποία κάνει λόγο για «μέρα χαράς κι αισιοδοξίας», αλλά και για «μέρα ευθύνης».

Επαναλαμβάνοντας δυο φορές ότι «η ελπίδα και η προσμονή ξαναγεννιέται», το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κυκλάδων τονίζει ότι η επιθυμία των ψηφοφόρων του κόμματος πρέπει να γίνει δεκτή από όλους, ώστε ενωμένοι να δώσουν δίπλα και μαζί με την κοινωνία την μάχη για τα δίκαια των πολιτών.

Το πλήρες περιεχόμενο της δήλωσης της κας Χανιώτη έχει ως εξής:
Η ελπίδα και η προσμονή ξαναγεννιέται.

Ολοκληρώθηκε χθες μια σημαντική δημοκρατική διαδικασία στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Η μαζική συμμετοχή και τις δυο Κυριακές μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, δίνει ένα σαφές μήνυμα: «Είμαστε εδώ, σας θέλουμε δίπλα μας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρών! Απάντηση σε όλους όσοι βιάστηκαν να τον τελειώσουν. Ανοίγει ένας νέος κύκλος στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναδεικνύεται πρόεδρος, διαδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα, που αφήνει πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη.

Σήμερα, είναι μια μέρα χαράς κι αισιοδοξίας, είναι όμως και μια μέρα ευθύνης. Η ενότητα και η ανασύνταξη πρέπει να είναι ο προφανής στόχος για την επόμενη μέρα. Είναι άλλωστε και η εντολή από τον δημοκρατικό κόσμο που ήρθε στις κάλπες, αλλά κι όλων όσοι με αγωνία παρακολουθούν και για κάποιο λόγο δεν ήρθαν να ψηφίσουν.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σεβαστούμε και να κάνουμε πράξη την επιθυμία των ψηφοφόρων μας. Η ελπίδα και η προσμονή ξαναγεννιέται.

Ο ρόλος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι – συντεταγμένα και οργανωμένα – να δίνει αγώνες ΔΙΠΛΑ στην κοινωνία και μάχες για τα δίκαια των πολιτών μέσα κι έξω από τη Βουλή απέναντι την οργανωμένη επίθεση της Δεξιάς.

Όλες κι όλοι μαζί, ενωμένοι, συνεχίζουμε με θέσεις, προτάσεις και βλέμμα μόνο μπροστά…

Μαρία Χανιωτη
Μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κυκλάδων

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*