Η Κατερίνα Μονογυιού στην παρουσίαση του έργου του Πολυχώρου Σύρου

Newsroom
05/10/2023 10:08
 
 
 

 

Στην επίσημη παρουσίαση του έργου του Πολυχώρου Σύρου, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέστη η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού.

Ειδικότερα, ο Πολυχώρος θα περιλαμβάνει ένα σύγχρονο κλειστό γήπεδο και δύο συνεδριακούς χώρους, συνολικής χωρητικότητας 2.600 ατόμων, με προϋπολογισμό 25 εκατ. ευρώ και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης έθεσε επί τάπητος από την αρχή της θητείας του αυτό το κρίσιμο έργο και προέβη σε όλες τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να επιτύχει τις απαραίτητες εγκρίσεις και την προμελέτη του έργου.

Από την πλευρά της, η κα Μονογυιού δήλωσε:
«Ο Πολυχώρος Σύρου θα συμβάλλει καθοριστικά και ευεργετικά προς την τοπική κοινωνία, στις επόμενες γενιές, στην οικονομία του νησιού αλλά και των Κυκλάδων ευρύτερα. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και σε όλους όσους έχουν συνδράμει για την υλοποίηση αυτού του σπουδαίου έργου. Παράλληλα, αξίζουν συγχαρητήρια στο Υπουργείο Πολιτισμού και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τη συνεισφορά τους. Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανη που όλα αυτά τα χρόνια έχω συνεργαστεί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και βλέπω όλα αυτά τα μεγάλα έργα, τόσο στη Σύρο όσο και στις Κυκλάδες ευρύτερα, να προχωράνε και να υλοποιούνται».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 25 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*